23 dræbt i trafikken på Fyn i år

Førerne af to varebiler, der begge blev dræbt i en voldsom ulykke på motorvejen ved Langeskov lørdag 11. december, blev det 22. og 23. trafikdrab på Fyn i 2010.

I 2009 blev 28 personer dræbt i trafikken på Fyn.

Dræbte i trafikken på Fyn

Vis Dræbte i den fynske trafik i 2010 på et større kort

Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Trafikdræbt havde lige fået kørekort

En 18-årig mand fra Middelfart mistede fredag 19. februar 2010 livet, da han kørte ind i en lygtepæl.

Den 18-årige havde lånt sine forældres bil for at køre til Strib.

Den 18-årige mand kørte på Strandvejen nord for Middelfart, da han ud for Strandvejen nummer 100 mistede herredømmet over bilen og ramte en lygtepæl.

Den 18-årige havde netop fået kørekort.

81-årig mand død af kvæstelser efter sammenstød

En 81-årig mand døde lørdag 20. februar 2010 af de kvæstelser, som han havde fået, da han dagen før var passager i sit barnebarns bil, som skred ud og kolliderede med en modkørende lastbil.

Barnebarnet, en gravid 28-årig, overlevede uden større skader.

Dræbt mod bus

Mandag 22. marts 2010 kørte en personbil frontalt ind i en bus fra FynBus. 63-årig mand fra det sydlige Odense blev dræbt.

Uheldet skete på Bramstrupvej ved Nørre Lyndelse syd for Odense.

Politiet har konstateret at den afdøde i personbilen er en 63-årig mand fra det sydlige Odense. Hvad årsagen til ulykken er vides ikke, men den 63-årige har tidligere været selvmordstruet.

Bilist dræbt ved Verninge

En 81-årig kvindelig bilist blev dræbt på stedet 8. april 2010 efter et sammenstød en 52-årig kvindelig bilist på Knarreborgvej ved Verninge.

Trafikdræbt i Odense

En mandlig bilist døde natten til søndag 16. maj 2010 efter en trafikulykke i krydset Østre Ringvej og Niels Bohrs Alle i Odense.

Den 40-årige bilist kom ud i græsrabatten på Østre Ringvej og da han rettede vognen op, ramte han en modkørende bil med tre personer i krydset ved Niels Bohrs Allé.

18-årig dræbt i soloulykke

En 18-årig mand fra Ullerslev blev natten til mandag 24. maj 2010 dræbt i en soloulykke ved Langeskov.

Den 18-årige kom kørende mod nord ad Langeskovvej, da han mistede herredømmet over bilen i et blødt venstresving med en lille bakke.

Motorcyklist er dræbt efter soloulykke i vejkurve i Brenderup

En 24-årig mand mistede 1. juni livet, da han i en vejkurve på Bogensevej i Brenderup på Fyn mistede herredømmet over sin motorcykel.

Ung mor trafikdræbt

En 27-årig kvindelig cyklist fra Odense blev onsdag morgen 9. juni påkørt og dræbt af bagfrakommende varebil. Kvindens to-årige datter sad i en cykelanhænger, men slap mirakuløst fra ulykken med overfladiske skrammer.

Ung litauer dræbt ved biluheld i Odense

En mand fra Litauen mistede lørdag aften den 12. juni livet. Han var passager i en bil, der fortsatte ligeud selv om vejen svingede. Chaufføren blev lettere kvæstet.

17-årig dreng på cykel blev påkørt bagfra

En 17-årig dreng på cykel blev natten til søndag 18. juli påkørt bagfra og dræbt af en bilist på en landevej ved Søndersø nær Odense. Bilisten så ham for sent i mørket.

To dræbt mod husmur i Odense

En kvinde på 27 og en mand på 29 år blev natten til fredag 23. juli dræbt i en bil, som tørnede mod et hus i centrum af Odense.

Psykisk syg dræber taxi-chauffør i ulykke

En 65-årig hyrevognschauffør fra Randers blev natten til lørdag 31. juli dræbt ved en bilulykke på motorvejen ved Ejby på Vestfyn, formentlig fordi hans passager forsøgte at begå selvmord.

Ung kvinde dræbt i soloulykke

En ung kvinde mistede lørdag 11. september kl. 5.56 livet i en trafikulykke på Gl. Assensvej ved Nørre Aaby.

Motorcyklist dræbt mod asfalt-maskine

En 45-årig mand blev dræbt på stedet, da han på motorcykel kørte ind i en parkeret asfalteringsmaskine i Middelfart. Det skete natten til søndag 19. september.

47-årig mand dør efter påkørsel af bus

En odenseansk mand var uopmærksom, da han søndag 10. oktober løb efter sin bus ved banegårdscentret i Odense. Han blev påkørt af en anden bus og døde på sygehuset.

62-årig fundet død i forulykket bil

En mand blev tidligt fredag morgen 29. oktober fundet død i sin bil på Middelfartvej i Blommenslyst vest for Odense.

Bag rattet i bilen sad føreren fastklemt, og han blev siden konstateret død.
Der er tale om en 62-årig mand fra lokalområdet.

20-årig kørt ihjel af bilist

En 20-årig mand blev sent torsdag aften 11. november fundet dræbt på Elmelundsvej i den vestlige det af Odense.

Ung kvinde dræbt i bus-sammenstød

En 21-årig kvinde blev dræbt, da bus og minibus lørdag eftermiddag 13. november 2010 stødte frontalt sammen på landevejen ved Hesselager på Sydfyn.

Dreng dræbt af tog

Fredag 3. december 2010 blev en 11-årig dreng dræbt, da han sprang under bommen og blev påkørt af toget fra Odense mod Ringe.

40-årig død i bil

Søndag 5. december døde en 40-årig mand fra Svendborg-egnen i sin bil. Manden kørte galt, men politiet mener ikke, at dødsårsagen skyldes færdselsuheldet.

To mænd dræbt på motorvej

Førerne af to varebiler blev begge dræbt i en voldsom ulykke på motorvejen ved Langeskov på Fyn om morgenen lørdag 11. december.

Dræbte i trafikken på Fyn

Oversigt

    Oversigt