I det fynske folks tjeneste

25-1 til OB

01:50

Troels Bech mener, det er sundt for de professionelle OB-spillere at være i kontakt med mere amatører som Verninge IF, de spillede imod søndag.

1 af 2

OB havde ikke de store problemer med at rundbarbere Verninge i dagens sommerkamp. Slutcifrene lød på hele 25-1 til OB

Selvom sejren nok var givet på forhånd, var der alligevel et formål med at få OBs stjerner på græs lang tid før sæsonstarten i Superligaen.

Det handler mere om at sige tak til de klubber, der er med i Øens Hold, end det handler om at tanke sportslig selvtillid.

- Skulle vi nu gå hen og vinde i dag, hvadenten det er 2-0 eller 10-0, så er det ikke så nemt at indkalkulere som en egentlig succes, fordi det er jo ikke i en målestok som vi kender til i vores hverdag. Succesen er egentlig mere at komme ud og møde de folk, der er i Verninge, og forhåbentlig få vundet nogle sjæle for sagen, siger cheftræner i OB Troels Bech.

Sundt at møde amatørerne

Det blev til hele 25-1 til OB. I silende regn på et lille fynsk stadion. Og selv kampe uden den store sportslige betydning er gode for OB, mener Troels Bech:

- Jeg synes, det er sundt ikke at ride afsted på en eller anden luksusliner og tro, at fodbold skal bestå af bolddrenge til overflod og nyklippet græs i golfbaneversion. Vi skal huske, hvor vi kommer fra. Alle sure, stramme, alvorlige professionelle, de er startet som glade amatører, og det er her, hvor vi er i dag.

Ved du noget? Så send os et tip