25 BR-butikker genopstår til foråret

25 butikker i legetøjskæden BR åbner til foråret, oplyser de nye ejere, Salling Group.

Legetøjskæden BR har endnu ikke sunget sit sidste vers. Til foråret vil Salling Group åbne 25 butikker med det kendte brand, oplyser selskabet i en pressemeddelelse.

Hvilke fynske butikker, der genopstår, bliver først offentliggjort i løbet af foråret.

- Med en landsdækkende BR-kæde og en stærk webshop sikrer vi, at der fremover bliver et univers, hvor man kan købe legetøj, siger Per Bank, der er direktør i Salling Group.

- Det ligger os meget på sinde, at børn fortsat kan have gode oplevelser med legetøj i fysiske butikker, og at legetøj forbliver en del af danskernes hverdag.

I december annoncerede selskabet Top-Toy, at samtlige BR-butikker i Danmark skulle lukkes, eftersom Top-Toy gik konkurs.

Top-Toy stod også bag legetøjsvarehusene Toys"r"Us.

Efterfølgende har Salling Group, der nok er bedst kendt for at stå bag stormagasinet Salling samt dagligvarebutikkerne Bilka, Føtex og Netto, købt licensen til BR-brandet i Danmark.

Samtidig har Salling Group også købt hele varelageret. Toys"r"Us-kæden blev dog ikke inkluderet i købet.

Heller ikke medarbejdere eller lejeaftaler var med i handlen. Derfor er Salling Group i gang med at overtage lejemål, hvor det er muligt. I nogle tilfælde vil BR-butikkerne derfor genopstå i deres tidligere butikker.

Der kan også blive tale om, at de rykker ind i nye butikker.

- Der er tale om et særdeles stærkt dansk brand, og de seneste ugers omtale af BR har understreget, at danskerne meget gerne vil holde liv i BR, siger Per Bank.

Salling Group oplyser ikke, hvor de 25 butikker kommer til at ligge. Det bliver dog ikke på "ikke-brofaste øer", som selskabet skriver i pressemeddelelsen.

Oversigt

    Oversigt