26 møbeljob til Odense

Møbelproducenten Howe i Middelfart, der har flyttet 30 produktionsjob til USA og Polen de seneste år, flytter administration og salg til Odense.

Møbelproducenten Howe i Middelfart flytter i løbet af efteråret ind på Filosofgangen 18 i Odense og sætter sit hovedsæde i Middelfart til salg.

De seneste år har virksomheden outsourcet cirka 30 produktionsjob til Polen og USA, og Odense er derfor en mere central placering for møbelvirksomheden.

I Odense etableres der showroom, og 26 medarbejdere i salg og administration samt en enkelt tilbageværende produktionsmedarbejder flytter med til den fynske hovedstad.

- Vi kommer til at ligge mere centralt. Odense har mere inspiration at byde på inden for deign, og vi får lettere adgang til at rekruttere bl.a. fra SDU, siger kommunikationsansvarlig hos Howe Anne Bebe.

Den nye adresse har tidligere huset et advokatfirma, men nu skal alle tre etager benyttes af Howe.

Huset ved Odense Å bliver indrettet som et stort showroom med Howes forskellige møbler, med en kaffebar i stueetagen, et stort mødelokale med udsigt til Odense Å samt et bibliotek, hvor man kan finde alverdens inspiration indenfor design og arkitektur.

Oversigt

    Oversigt