26-årig anholdt for røveri

En 26-årig mand, der i en lille måned har været eftersøgt af politiet i Svendborg, er nu anholdt og sigtet for at have medvirket i et røveri mod DK-tanken i Ringe den 9. juli. Manden blev anholdt på sin venindes bopæl i Herning.

Den 26-årige mand blev fremstillet i grundlovsforhør torsdag formiddag, skriver Fyens Stiftstidende. Ifølge vicekriminalinspektør Kaj Jensen fra Svendborg Politi erkendte han de faktiske omstændigheder, altså at han sammen med en anden mand stjal kontanter fra butikkens bagkontor. Indehaveren opdagede, hvad der var ved at ske og forsøgte at få pengene tilbage, men uden held.

Netop fordi de to mænd værgede sig, betegner politiet episoden som et røveri, men det afviste den 26-årige i retten. Han blev varetægtsfængslet i fire uger.

Tiden skal politiet blandt andet bruge på at finde frem til, præcis hvordan rollerne har været fordelt mellem de to mænd. Deres forklaringer er nemlig forskellige, oplyser Kaj Jensen.

Den anden person, der er sigtet i sagen, blev allerede anholdt dagen efter episoden på DK-tanken og er ligeledes varetægtsfængslet.

Oversigt

    Oversigt