26-årig erkender manddrab

Den 26-årige mand, der i næste uge ved retten i Svendborg står anklaget for mordet på ægteparret Teisen, vil erkende sig skyldig i manddrab.

Det oplyser hans forsvarer, advokat Kjeld Klausen, Svendborg til Fyens Stiftstidende.

Tilståelsen markerer en kovending i den tragiske sag om Strynø-ægteparret Ruth og Finn Teisen, som den 26-årige er tiltalt for at have myrdet om bord på parrets båd "Silverbo" 2. juni sidste år.

Lige siden manden fra Marstal blev varetægtsfængslet, har han ellers fastholdt, at han ikke havde forsæt til at dræbe. Finn Teisen blev stukket i ryggen under et håndgemæng i rum sø, hvorefter Ruth Teisen ifølge den tiltalte begyndte at slå løs på den 26-årige, så han måtte værge for sig med kniven. Sådan har den 26-åriges forklaring lydt.

Ifølge advokat Kjeld Klausen er det blandt andet obduktionsrapporten, der har skabt den nye stillingtagen.

De to Strynø-pensionister blev ifølge obduktionserklæringen dræbt af talrige knivstik - så mange, at den 26-årige mand fra Marstal må have opfattet det som overvejende sandsynligt, at de ville medføre døden for ægteparret. Af obduktionsrapporten fremgår, at Ruth og Finn Teisen var døde, da de blev smidt ud over skibssiden, skriver Fyens Stiftstidende.

Oversigt

    Oversigt