27 snuppet: Bilister blæser stadig på skiltning

Det er åbenbart meget svært for bilisterne i Odense at finde ud, at ensretningen i Brogade og Frederiksgade er blevet ændret.

Mandag formiddag var Fyns Politi endnu en gang på plads i gaden for at tjekke om bilisterne overholder skiltet med indkørsel forbudt ud mod Nyborgvej.

- Vi er ude flere gange om ugen, og hver gang notere vi masser af bilister. I dag har vi sigtet 27 bilister for at køre ind, hvor der er indkørsel forbudt, siger leder af færdselspolitiet Jørgen Andersen.

Ensretningen blev vendt i forbindelse med lukningen af Thomas B. Thriges Gade sidst i juni. Busser, taxaer og cyklister må dog stadig køre ud mod Nyborgvej over Brogade og Frederiksgade.

- Nu er vi nået så langt hen, at bilisterne må have forstået det. Mange forsøger at skyde genvej og snyde bevidst, siger Jørgen Andersen.

Nogle dage har Fyns Politi noteret over 100 bilister, der ikke respekterede skiltningen på én enkelt dag. Det koster 1.500 kroner i bøde for hver bilist, der bliver snuppet i at køre den gale vej.

- Skiltningen er i orden, så der er kun én vej frem, og det er, at vi fortsætter med jævnlig kontrol i gaden, og så må vi håbe, at bilisterne lærer det, siger lederen af færdselspolitiet.

Oversigt

    Oversigt