28 fartbøller gik i fælden

De skulle måske hurtigt hjem til søndagsfrokosten - i hvert fald gik det stærkt. På knap to timer gik 28 bilister i fælden, da Færdselsepolitiet søndag formiddag holdt en uvarslet fartrazzia ved Odenses sydvest-afkørsel.

Fem betjente stod klar til at kalde fartsyndere til siden, da Færdselspolitiet søndag formiddag beslutede at holde en razzia på motorvejen ved Odenses Sydvest-afkørsel. Og i tidsrummet fra klokken 11.00 til 12.45 gik 28 bilster i fælden.

- Det er jo en god travl søndag for mange, og de får ikke altid kigget på speedometeret, siger politiassistent ved Færdselspolitiets Operative Afdeling, Torben Hansen.

- Den hurtigste bilist kørte 157 km. i timen, så kørekortet var i ingen af tilfældene i fare, men havde vi haft flere hænder, kunne vi have taget en del flere syndere, fortsætter Torben Hansen.

Han fortæller desuden, at det hele er foregået stille og roligt - uden protester fra bilisterne.

- De tager det pænt og brokker sig ikke, når vi kalder dem ind, men de er jo også blevet forskånet over sommeren. Vi har slet ikke holdt så mange razziaer, som vi plejer siger Torben Hansen.

Oversigt

    Oversigt