I det fynske folks tjeneste

33-årig bliver overfaldet med spark og lagt i kunstigt koma

En mand er blevet overfaldet af tre andre mænd i Nyborg med slag og spark. Han har fået blødninger i hjernen.

Foto: Ole Holbech

En 33-årig mand fra Østfyn ligger i kunstigt koma på intensivafdelingen i Odense. Det sker, efter han blev et offer for grov vold i Nyborg natten til fredag. Det fortæller vagtchef ved Fyns Politi Thomas Bentsen tidligt fredag morgen.

Efter en kontrovers på et diskotek på Dronningensvej i Nyborg blev den 33-årige mand overfaldet af tre yngre mænd, der også er fra Østfyn. 

Læs også Kriminel handling: Mand fundet død i Vollsmose

Overfaldet skete på åben gade, og den 33-årige mand fik både slag og spark og blev trampet på. Overfaldet var så voldsomt, at han blev kørt på skadestuen i Odense med blødninger i hjernen. Herefter blev han overført til intensivafdelingen, hvor han blev lagt i kunstigt koma.

Hans nærmeste pårørende er underrettet.

Politiet fik anmeldelsen om overfaldet klokken 00.20. Fyns Politi har anholdt to yngre mænd i sagen og er bekendt med identiteten på den tredje formodede gerningsmand.

- Vi ved godt, hvem han er, så han kan lige så godt komme frem, siger vagtchef Thomas Bentsen.
 Ifølge politiet er der intet, der tyder på, at den 33-årige og de tre gerningsmænd kendte hinanden i forvejen.

- Det er jo fuldstændig tåbeligt. Tænk at udsætte andre mennesker for sådan noget og samtidig bringe sig selv i sådan en situation, siger vagtchefen.

Fyns Politi ønsker ikke at oplyse, hvor gamle de to anholdte mænd er og har for nuværende ikke yderligere oplysninger i sagen.