I det fynske folks tjeneste

35-årig fængslet for skud mod betjente

Den 35-årige var fredag eftermiddag i skænderi med borgmester Jan Boye, der var taget ud til bydelen på grund af sagen.

Dommer har varetægtsfængslet den mand, som politiet sigter for at have skudt mod to betjente i Vollsmose ved Odense sent torsdag aften.

Politiets beviser mod en 35-årig mand i sagen om skuddene mod to politibetjente i Vollsmose er så gode, at en dommer i Svendborg søndag besluttede at fængsle manden i fire uger.

Den sigtede nægter sig skyldig, kom det frem, inden dommeren lukkede dørene til retsmødet. Men han kærede ikke fængslingskendelsen til landsretten.

En serie skud blev lidt efter klokken 23 torsdag affyret mod betjentene, da der var opstået uro i bydelen med flere brændende biler.

Den 35-årige er ifølge Fyens Stiftstidende en kendt kriminel, og fredag eftermiddag var han angiveligt i skænderi med borgmester Jan Boye, der var taget ud til bydelen på grund af sagen.

Han sigtes for fire overtrædelser af straffeloven. Forsøg på at dræbe betjentene, at have stukket biler i brand, grov forstyrrelse af den offentlige orden og for besiddelse af skydevåben. Der blev affyret mellem otte og 10 skud.

Ved du noget? Så send os et tip

Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.