350 jernmænd på vej over Fyn

Over 300 jernmænd kæmper sig søndag gennem Fyns første triatlon på jernmandsdistancen.

Starten til Full-Distance-Fyn gik søndag morgen klokken syv på Nordstranden ved Kerteminde. De i alt 300 individuelle deltagere og 50 stafeldeltagere lagde ud med 3,8 kilometer havsvømning langs stranden.

- Der har været rigtig god opbakning og over 500 mennesker var mødt op for at heppe, siger Frederik Lassen fra Svendborg Triathlon Klub, der er medarrangør af Full-Distance-Fyn.

De første svømmere var oppe af vandet efter 45 minutter, og kastede sig herefter over de 180 kilometer cykling på de østfynske landeveje.

- 45 minutter er en rigtig god tid, men den første oppe af vandet var også en stafet-deltager, som kan koncentrerer sig om en enkelt disciplin, siger Frederik Lassen.

Når de 180 kilometer på cyklen er overstået kaster deltagerne sig over et marathonløb på 42,195 kilometer, og de første jernmænd ventes i mål ved Nordstranden mellem klokken 15.30 og 16.

Følg Full-Distance-Fyn via Twitter her

!function(d,s,id){var js,fjs=d.getElementsByTagName(s)[0],p=/^http:/.test(d.location)?'http':'https';if(!d.getElementById(id)){js=d.createElement(s);js.id=id;js.src=p+"://platform.twitter.com/widgets.js";fjs.parentNode.insertBefore(js,fjs);}}(document,"script","twitter-wjs");

Følg Full-Distance-Fyn på Facebook

Oversigt

    Oversigt