4-1: Sønderjyske ydmyger OB

Sønderjyske tog den tredje sejr på stribe i Superligaen, da gæsterne OB blev ydmyget med 4-1 i Haderslev.

Sønderjyske tog søndag et vigtigt skridt mod overlevelse i Superligaen med en flot 4-1-sejr over OB. Med storsejren har sønderjyderne skabt sig luft ned til nedrykningsstregen.

Det var tydeligt, at Sønderjyske kom ind til kampen med selvtillid efter et par dugfriske sejre. Sønderjyderne lod sig heller ikke slå ud, da fynboerne kom foran efter 11 minutter.

OB havde tidligt i kampen flere gennembrud i venstre side, og på en af disse faldt målet til 1-0. Bashkim Kadrii brød igennem og serverede en tværaflevering langs jorden til Morten Skoubo, som ekspederede bolden i mål.

Sønderjyske pressede hurtigt på for en udligning. OB-keeper Jesper Christiansen leverede kort efter målet en dobbeltredning og havde hjælp af stolpen. Lasse Vibe stod bag stolpeskuddet.

Kort før pausen fik hjemmeholdet belønning for spilovertaget. Efter et hjørnespark havnede bolden hos Tommy Bechmann, som drejede omkring sig selv og liggende i luften scorede et flot mål.

Efter pausen fortsatte Sønderjyske de gode takter. Anfører Henrik Hansen, der småskadet var meldt tvivlsom til kampen, scorede på et flot langskud.

Med føringen fik Sønderjyske endnu mere tro på tingene, og den tidligere OB'er, Johan Absalonsen, gjorde det til 3-1. OB var groggy, og efter flere gode sønderjyske forsøg scorede Tommy Bechmann sit andet mål i kampen.

Og 4-1-scoringen forblev det sidste mål i kampen, selvom der var muligheder nok til flere mål. Sønderjyskes Hallgrimur Jonasson misbrugte kort før tid et straffespark. Det var det sjette misbrugte straffespark på stribe for Sønderjyske.

Et ydmygende nederlag til OB, der på femtepladsen tabte et stort skridt i topkampen. Sønderjyske har seks point ned til nedrykningspladserne samtidig med en god målscore.