I det fynske folks tjeneste

40-årig mand fængslet for mord

Den 40-årige blev fængslet.

En 40-årig polak blev mandag varetægtsfængslet i fire uger - han er sigtet for drabet på en anden polak i Odense.

Efter ganske få timers efterforskning anholdt Fyns Politi natten til mandag en 40-årig mand. Han mistænkes for drabet på en 34-årig polsk gartneriarbejder, oplyser vicepolitiinspektør Jack Liedecke.

Den 40-årige mand blev mandag formiddag fremstillet i et lukket grundlovsforhør og varetægtsfængslet i fire uger. Han nægter sig skyldig.

Ifølge Jack Liedecke er den formodede drabsmand bekendt af offeret og ligeledes fra Polen. Det var offerets kæreste, der søndag fandt den 34-årige død i en lejlighed i Birkeparken i Vollsmose. Han er dræbt med slag fra en ukendt genstand.
- Han har ligget død i flere dage og er sidst set kort før jul. Kæresten havde ikke hørt fra ham et stykke tid, så hun blev urolig og tog over og fandt ham dræbt i lejligheden, siger vicepolitiinspektør Jack Liedecke.

Derfor begyndte politiet i første omgang efterforskningen i polakkens nærmeste bekendtskabskreds, hvor altså den 40-årige formodede drabsmand blev fundet. Han mødte faktisk selv op på politistationen sammen med offerets kæreste for at anmelde drabet, og politiet valgte at tilbageholde manden.

/ritzau/

Ved du noget? Så send os et tip

Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.