440 nye job: Miljøstyrelsen rykker fra København til Odense

Flytningen af statslige arbejdspladser kommer Fyn til gode. Flere end 400 arbejdspladser i Miljøstyrelsen rykkes fra København til Odense.

I forbindelse med flytningen af statslige arbejdspladser fra hovedstaden til provinsen og andre større byer rykkes Miljøstyrelsen fra København til Odense. Det erfarer TV 2/Fyn. 

Ifølge TV 2/Fyns oplysninger er der tale om 440 medarbejdere, der fremover skal arbejde i Odense i stedet for på Østerbro i København. 

Regeringen præsenterer den anden store udflytningsplan på et pressemøde onsdag klokken 13. Første del fandt sted i 2015.

I alt får Region Syddanmark tilført cirka 1.015 nye arbejdspladser. Samlet kommer 4.024 statslige arbejdspladser til provinsen.

Medarbejdere fra Nørrebro til Odense

Miljøstyrelsen har i dag adresse på Haraldsgade på Østerbro i det centrale København. I den nærmeste fremtid skal styrelsens ansatte til at arbejde et stadig ukendt sted i Odense.

Miljøstyrelsen er en del af Miljø- og Fødevareministeriet og arbejder til daglig med miljøbeskyttelse, der skal sikre ren luft, vand og jord, samt gode levevilkår for mennesker, dyr og natur.

Styrelsen har eksisteret siden 1972 og har 424 ansatte. 

Du kan følge flytningen af statslige arbejdspladser på TV 2/Fyn Nyhedskanalen fra klokken 13.30. Du kan også se tv-signalet på tv2fyn.dk og følge vores liveblog med seneste nyt. 

På kortet kan du se fordelingen af statslige arbejdspladser på Fyn.
På kortet kan du se fordelingen af statslige arbejdspladser på Fyn.
Foto: Finansministeriet
Odenses borgmester glæder sig over flytningen af Miljøstyrelsen.

 

 

Oversigt

    Oversigt