I det fynske folks tjeneste

4000-meter-holdet mangler sin fynske motor

Det danske 4000-meter-banelandshold i cykling risikerer at måtte undvære fynske Casper Jørgensen i begyndelsen af vintersæsonen.

Der er dårligt nyt for de danske VM-guldvindere i holdforfølgelsesløb. Casper Jørgensen, der er en af de tunge drenge på 4000-meter-holdet, er færdig for resten året på grund af en knæskade. Det skriver Ritzaus Bureau.

Skaden opstod i forbindelse med et styrt i november og har drillet den 23-årige cykelrytter lige siden. Derfor skal han nu have knæet tjekket igen.

- Efter operationen skal jeg igennem en længere periode med genoptræning, hvor jeg blandt andet skal have styrket muskulaturen. Det betyder også, at jeg ikke kommer på cyklen mere i 2009, siger Casper Jørgensen i en pressemeddelelse.

Han pointerer dog samtidigt, at han forventer at komme tilbage som en endnu stærkere cykelrytter næste sæson.

Banelandstræner Sven Meyer er bekymret over udsigten til at skulle undvære fynboen i opstarten til den kommende banesæson.

- Casper er utroligt stærk, både fysisk og mentalt, og det vil være et stort tilbageslag at skulle undvære ham, siger tyskeren til Ritzau.

VM i banecykling afvikles næste år i Ballerup, og derfor er der ekstra store forventninger til 4000-meter-forfølgelsesholdet ved den lejlighed.

Ved du noget? Så send os et tip

Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.