I det fynske folks tjeneste

43 timers computerspil

Op mod 250 gamere indtager fredag aften Midtfyns Fritidscenter til et kæmpe computerfest.

Midtfyns Fritidscenter i Ringe danner fredag aften rammerne om et sommerarrangement, der slet ikke er afhængigt af godt vejr.

250 spilleglade mennesker indtager fredag aften Midtfyns Fritidscenter for udelukkende at spille computer i næsten to døgn.

De skal konkurrere i de mest populære spil som Counter-Strike Source, BattleField 3, StarCraft II, League of Legends og Trackmania.

Det er foreningen NetParty Fyn, der står bag arrangementet, og foruden computerspillene skal der også konkurreres i discipliner som indtagelse af Cocio og Cola på tid.

- Det kan godt blive lidt klamt, og jeg deltager da heller ikke selv, men det er til stor morskab for tilskuerne, griner Ulrik 'Netbeduinen' Petersen, der er med til at arrangere stævnet.

Har været planlagt i tre måneder

Godt sommervejr har været næsten ikke-eksisterende i år, men det er ikke grunden til, at det indendørs computer-arrangement er blevet til.

- Vi har planlagt det i tre måneder. Selvfølgelig betyder det dårlige vejr, at der der nok kommer en anelse flere. Men hovedparten af dem der kommer for at spille, var kommet lige meget hvor godt vejret havde været, siger Ulrik Petersen.

De op i mod 250 gamere indtager hallen klokken 20.00 fredag aften, og så bliver der ellers spillet igennem til søndag eftermiddag.

Ved du noget? Så send os et tip