44-årig fængslet for tre indbrud og biltyveri

Selvom han nægter sig skyldig, blev en 44-årig mand varetægtsfængslet fredag sigtet for tre indbrud og biltyveri ved retten i Odense.

Den 44-årige blev varetægtsfængslet, selvom han nægter sig skyldig, fordi der ifølge dommeren er begrundet mistanke om, at han har begået biltyveri og tre indbrud i Dyrup natten til torsdag, skriver Fyens Stiftstidende.

Hertil kommer sandsynligheden for, at han begår lignende kriminalitet.

Det skete efter et af de mere utraditionelle grundlovsforhør ved retten i Odense.

Den 44-årige lagde ud med at være ganske munter og glædede sig blandt andet over, at man ikke må ryge i retten. Han er nemlig ved at stoppe med at ryge. Og der var plads til anekdoter og vitser, skriver avisen.

Humøret skiftede dog, da anklageren begyndte at spørge ind til den bil, han blev anholdt i, og de mange effekter, han havde i bilen, og som politiet mener stammer fra tre indbrud i Dyrup natten til torsdag.

Manden påstod, at han havde lånt bilen af en ven, men kunne ikke nævne navn eller telefonnummer på vennen.

Han sagde på et tidspunkt, at det er 20 år siden han sidst begik indbrud, hvortil anklageren svarede:

- Ahr lige knap.

Det kom siden frem, at han er sigtet for et indbrud i februar, som han har tilstået.

Den 44-årige blev stoppet af Sydøstjyllands Politi torsdag eftermiddag på foranledning af Fyns Politi, efter at vidner havde set ham køre slingrende på motorvejen på Vestfyn.

Da politiet undersøgte bilen, fandt de en pose med smykker, 2.329 kroner i kontanter, 150 euro og et mindre beløb i pund. De fandt desuden handsker og en skruetrækker. Ved to af indbruddene er der fundet matchende dna-spor og fingeraftryk, skriver Fyens Stiftstidende.

Ved indbruddene i Dyrup blev der stjålet smykker, bærbare computere, et ur, to spillekonsoler, et Mastercard og to sygesikringsbeviser samt bilen, som han kørte i.

Inden turen til Jylland havde den 44-årige indtaget piller

Oversigt

    Oversigt