45-årig overfaldet - mand anholdt

En mand blev tirsdag aften anholdt i en lejlighed i Odense udsat for vold. Politiet troede først, han var blevet skudt. Den formodede gerningsmand er anholdt.

Fyns Politi modtog ved 23-tiden i aftes en anmeldelse om, at der var blevet skudt i en lejlighed på Roesskovsvej i Odense. Da politiet nåede frem, fandt de en hårdt såret mand i lejligheden.

Politiet kunne konstatere, at der var blevet affyret flere skud med et jagtgevær i lejligheden, og derfor troede politiet i første omgang, at manden var blevet ramt af et eller flere skud. Han blev overført til traumecenter på Odense Universitets Hospital.

Her kunne man senere kunne oplyse, at manden ikke var blevet ramt af skud, men derimod havde været udsat for slag med en stump genstand. Manden havde fået en del læsioner og blødte bl.a. fra hovedet og den ene arm. Han er udenfor livsfare.

Politiet kunne kort efter anholde en formodet gerningsmand i nærheden af lejligheden. Såvel den formodede gerningsmand som offeret er danskere. De er begge 45 år og i familie med hinanden. Politiet kender endnu ikke motivet til volden.

- I første omgang lignede det et drabsforsøg, men det er vi ikke sikre på nu. Vi er ikke færdige med afhøringerne, så vi ved ikke, hvad der er foregået i lejligheden, siger vicepolitikommissær Jack Liedecke.

Oversigt

    Oversigt