I det fynske folks tjeneste

50-årig løbet op af to unge mænd: Slået med baseballbat

Foto: Politi.dk

To mænd på 22 og 23 år begik grov vold mod en mand i Faaborg. De to voldsmænd vil blive sigtet efter en paragraf der kan give op til seks års fængsel.

Opdateret:

Klokken 15.43: 
Vagtchef Hans Jørgen Larsen, Fyns Politi, oplyser at den 22-årig mand i Retten i Odense er blevet varetægtsfængslet i fire uger. Den 22-årige blev søndag formiddag anholdt, da politiet fandt ham på en adresse i Faaborg. 

Klokken 11.45:
Vagtchef ved Fyns Politi, Hans Jørgens Larsen, oplyser, at den 22-årige er blevet anholdt. Politiet fandt ham på en adresse i Faaborg. Den 22-årige vil også blive sigtet for grov vold efter paragraf 245, hvor straframmen er op til seks års fængsel.

Klokken 11.30:
Anklager ved Fyns Politi, Mette Lise Bakkely, oplyser til TV 2/FYN, at den 23-årige i et grundslovsforhør søndag formiddag til dels har erkendt sigtelsen, men bestrider at han har overfaldet den 50-årige sammen med en anden person. Han blev varetægtsfængslet i fire uger. Den 23-årige er tidligere straffet for vold.
------------------------------------------------------------------------------------------

Politiet leder efter 22-årig mand fra Faaborg. Han var den ene af to mænd, som sidst på eftermiddagen lørdag løb en 50-årig mand op og blandt andet slog ham med et baseballbat.

Den 50-årige kom ved 17.45-tiden gående på havnen i Faaborg, da den 22-årige og en 23-årig makker kom kørende i bil på havnen.

De kørte tilsyneladende på en måde, som den 50-årige ikke syntes var i orden. Han gestikulerede derfor overfor de to unge mænd, at det ikke var i orden at køre sådan på havnen, fortæller vagtchef ved Fyns Politi, Hans Jørgen Larsen, til TV 2/FYN.

Læs også Brand var påsat: Udlænding hævnede sig muligvis

Situationen udviklede sig til grov vold idet to mænd steg ud af bilen, løb den 50-årige op, tog fat i ham og slog og sparkede ham. Og tildelte ham slag med baseballbattet.

Med vidners og videoovervågnings hjælp er den 23-årige anholdt. Han vil søndag formiddag blive fremstillet i grundlovsforhør sigtet for grov vold efter paragraf 245, som giver op til seks års fængsel.

Ved 09.30-tiden søndag havde Fyns Politi endnu ikke fundet den 22-årige, men politiet ved, hvem han er.

- Han gemmer sig nok. Vi skal nok få fat i ham. Ellers henter vi ham på arbejdspladsen mandag morgen, siger Hans Jørgen Larsen.

Trods det grove overfald slap den 50-årige med overfladiske skrammer.

Ved du noget? Så send os et tip

Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.