50 arbejdspladser rykket fra København til Odense

Spillemyndigheden har modtaget 1100 ansøgninger for at besætte ledige stillinger i den statslige institution, der mandag morgen åbnede i Odense.

Den statslige institution Spillemyndigheden er åbnet i Odense mandag morgen, og hermed er 50 arbejdspladser rykket fra København til Fyn. Det sker som led i statens udflytning af arbejdspladser.

32 medarbejdere ville ikke med fra København til Odense, så Spillemyndigheden har haft slået stillingerne op og fik i alt 1100 ansøgninger, oplyser kontorchef for økonomi og styring, Rasmus Aare Nielsen. Stillingerne er blevet besat.  

Åbningen blev mandag morgen overværet af finansminister Kristian Jensen (V) og energi, forsynings- og klimaminister Lars Christian Lilleholt (V).

Den statslige arbejdsplads flytter ind på sjette sal i det såkaldte Fællesdomicil på Odense Havn, hvor den får 1200 kvadratmeter på sjette sal med panoramaudsigt over kanalen.

Spillemyndigheden er som en styrelse under Skatteministeriet ansvarlig for at sikre et ordentligt og reguleret spilmarked i Danmark. Styrelsen er lukket helt ned i København, hvor den ikke længere har en afdeling.

De 50 arbejdspladser er en del af de i alt 3899 arbejdspladser, som regeringen besluttede at rykke væk fra hovedstadsområdet og ud til 38 byer. Også Socialstyrelsen og dele af Skat flyttes til Odense. Det er den største samlede flytning af statslige arbejdspladser nogensinde. 

Oversigt

    Oversigt