I det fynske folks tjeneste

53-årig psykisk syg fængslet i fire uger sigtet for drab på fynbo

En 53-årig mand er blevet varetægtsfængslet i surrogat på en psykiatrisk afdeling i fire uger sigtet for drab og drabsforsøg. Foto: Ernst van Norde/Scanpix/modelfoto

I hvert fald frem til 22. juni skal en mand sidde varetægtsfængslet. Han er sigtet for drab og drabsforsøg.

En 53-årig mand er blevet varetægtsfængslet i surrogat på en psykiatrisk afdeling i fire uger sigtet for drab og drabsforsøg.

Det er sket efter et grundlovsforhør ved Retten i Esbjerg torsdag formiddag. Forbrydelsen skete på en campingplads i Vejers, der ligger vest for Varde.

Overfaldet kostede en 64-årig mand fra Fyn livet. En 69-årig mand fra Rødekro-området er i kritisk tilstand. De blev begge stukket med kniv.

Den sigtede mand er psykisk syg og var ikke selv til stede i retten. Han menes ikke at være i stand til at blive afhørt.
Den 53-årige mistænkes for at have overfaldet og stukket to mænd ned med kniv på campingpladsen onsdag.

Allerede tirsdag aften kontaktede ejeren af campingpladsen to gange Syd- og Sønderjyllands Politi, fordi man mente, at den 53-årige viste tegn på at være psykisk syg.

Efter drabet og drabsforsøget onsdag har politiet undersøgt opkaldene nærmere.

- Ud fra de oplysninger, der blev givet under samtalerne, var det ikke politiets vurdering, at den nu anholdte var psykisk syg i en sådan grad, at han kunne tvangsindlægges eller i øvrigt var til alvorlig fare for andre borgere, hed det i pressemeddelelsen.

Politiet fik alarmopkaldet om overfaldet omkring klokken 8.30 onsdag morgen. Det viste sig, at de to mænd var blevet stukket ned med kniv i baderummet på Stjerne Camping.

Den 53-årige mand kommer fra Vejle-området. Grundlovsforhøret blev holdt for lukkede døre. 

Læs også Brødrestrid endte med knivstikkeri

 

Ved du noget? Så send os et tip

Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.