I det fynske folks tjeneste

55-årig varetægtsfængslet for grilldrab

Den 55-årige nægter sig skyldig

En 55-årig mand nægtede sig skyldig for drabet på en grillbarejer på Fyn i 2004, men blev alligevel varetægtsfængslet i fire uger ved retten i Odense onsdag.

- Han har intet med den sag at gøre.

Med de ord nægtede en 55-årig mand - gennem sin forsvarer - sig skyldig for skuddrabet på den 45-årig grillbarejer Nhut Thai Ngyen i 2004 i Bogense på Fyn.

Alligevel valgte retten i Odense onsdag at sende den 55-årige kronragede og tatoverede mand i varetægtsfængsel frem til den 11. november, de første to uger i isolation.

Den 55-årige var i retten iført gummistøvler, blå overalls og en sort t-shirt. Formentlig det tøj han havde på, da han under en stor politiaktion tirsdag aften blev anholdt på et hotel i hjembyen Hornslet ved Århus. Inden anholdelsen havde politiet ledt efter manden med helikopter over Helgenæs syd for Grenå.

Hvilke beviser, der ligger til grund for fængslingen, er ukendt for offentligheden. Det to timer lange grundlovsforhør foregik nemlig bag lukkede døre, fordi politiet mener, der er en medgerningsmand på fri fod.

Mandens forsvarer valgte at anke isolationen, men droppede at anke varetægtsfængslingen.

Ved du noget? Så send os et tip

Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.