56-årig voldsoffer afhørt: Motiv fortsat uklart

Fyns Politi har nu afhørt den 56-årige mand, der søndag blev fundet nedkølet og stærkt forslået. Men motivet for overfaldet er endnu uklart.

Naboerne skyndte sig at ringe 112, da de søndag aften fandt en 56-årig mand, der lå forslået og bevidstløs foran sin bolig i Ringe på Fyn. 

Mandens ansigt og knæ var svært medtagne efter et voldsomt overfald, og manden var så nedkølet, at hans kropstemperatur var på blot 28 grader.

Fyns Politi arbejder nu intenst på sagen og har kortvarigt afhørt den noget forkomne mand. Men derfra og så til at kunne fastslå et motiv for overfaldet, er der et stykke vej, siger Thorkild Andersen, der er faglig koordinator ved Faaborg-Midtfyns Politi.

- Indtil videre er det lidt uklart. Vi arbejder ud fra flere teorier om, hvad der kan være sket. Om han er udsat for en forbrydelse eller det er egen uforsigtighed. Det ved vi ikke endnu, forklarer Thorkild Andersen.

Thorkild Andersen fortæller videre, at den 56-årige mand var noget forkommen efter overfaldet, men at han efter omstændighederne har det godt. 

Oversigt

    Oversigt