60 adresser fik politibesøg inden morgenmaden

Fyns Politi lavede en storstilet anholdelsesaktion onsdag morgen. Målet var fynboer, som ikke var mødt op i Fogedretten eller hos SKAT.

Politi, SKAT og repræsentanter fra Fogedretten mødtes kl. 5.00 i morges for at ringe på dørklokker hos 60 intetanende fynboer.

Målet var at anholde eftersøgte personer, der ikke var mødt op til aftaler i retten, og politiet fik hele 34 personer med sig i bilerne.

- Det er langt flere anholdelser, end vi havde forventet i løbet af så få timer. Så på den baggrund må jeg sige, at det har været en succes, som viser, at der er stort behov for den slags aktioner, siger vicepolitikommissær Hans Jørgen Larsen.

Fogedretten havde ekstraordinært åbent for at tage imod de mange anholdte allerede fra morgenstunden - det eneste tidspunkt, hvor det næsten altid er muligt at finde folk hjemme.

- Vi har erfaring for, at der er tidspunkter på døgnet, hvor folk er nemmere at træffe hjemme. Derfor foregår den her slags anholdelsesaktioner ofte meget sent eller meget tidligt på dagen, siger Hans Jørgen Larsen.

Da aktionen sluttede klokken 11:30 var der i alt anholdt 9 kvinder og 25 mænd i alderen 23 år til 62 år.

TV 2/Fyn var med på aktionen - se hvordan det gik i vores udsendelse kl. 19.30.

Oversigt

    Oversigt