60 biler indblandet i færdselsuheld

I løbet af dagen har der formentlig været mere end 60 biler involveret i færdselsuheld.

Mindst 50 biler var indblandet i ulykken ved Lillebæltsbroen og på den fynske motorvej. Det vurderer indsatsleder Mogens Nielsen fra Middelfart Brandvæsen.

Ulykken skete på motorvej E20 i vestlig retning mellem afkørsel 57 og 58. Vagthavende ved Fyns Politi oplyser, at der i lang tid blev indblandet flere og flere på grund af tåge og glat føre.

Bilisterne kører alt for stærkt til hvad forholdene tillader. Derfor opfordrer politiet bilisterne til at sætte hastigheden ned.

- Folk tror stadig, at de bare kan køre med 130 kilometer i timen, selv om det er tåget og glat. Det er i hvert fald ikke særlig klogt af bilisterne at de bare bliver ved med at køre så stærkt, siger vagthavende ved Fyns Politi.

En politibil er også blevet påkørt, fordi billisterne kører så stærkt, at de ikke kan nå at se politiets blå blink. Politibilen blev påkørt i nødsporet.

Ikke overblik

- Det er meget massivt. Der er 30 bilister indblandet, så det er absolut ikke noget vi ser hver dag, sagde vagthavende ved Fyns Politi tidligere på dagen. 

Politiet har endnu ikke overblik over, hvor mange tilskadekomne der er. Indtil nu er det mest materiel skade, og de fleste er sluppet med knubs.
 

Uheldene fortsætter i eftermiddag

Klokken 16.45 skete endnu en ulykke. Denne gang med alvorligt tilskadekomne.

Lige efter afkørsel 54 ved Vissenbjerg i vestgående retning er der her til eftermiddag sket endnu et uheld. Fire til fem biler er indblandet i ulykken og der er sendt tre ambulancer til stedet.

Politihjemmeværnet var netop på vej hjem, men kunne altså køre direkte til den nye ulykke. De oplyser at de lige nu er ved at rydde op efter flere totalsmadrede biler, men de regner dog med, at trafikken snart kører normalt.

Omkring klokken 15.45 skete der en anden ulykke omkring afkørsel 54 i vestgående retning. Der blev sendt en ambulance til stedet og politiet oplyser, at der var flere fastklemte personer.

Vis stort kort

Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

 

Oversigt

    Oversigt