I det fynske folks tjeneste

700 elever i adventureløb

De skal igennem 68 km - de er syv personer og har kun fire cykler. 700 elever fra Idrætsskolerne i Oure deltager torsdag i adventure-løbet, Oure Challenge 2005. Eleverne bliver særdeles synlige i den sydfynske trafik. De har fået undervisning i den rette opførsel i trafikken, men alligevel vil arrangørgruppen bede de øvrige trafikanter til at være opmærksomme.

En tur i det sydfynske

Turen begynder torsdag klokken 9.00, hvor holdene skal løbe stafetløb på Idrætsskolernes campus. Herefter går turen til Lundeborg havn, hvor vandtemperaturen skal testes. Ruten fortsætter mod Hesselager, som er løbets nordligste punkt. Fra posten ved Hesselagergård skal eleverne videre til Broholm Slot, og herfra går det sydpå mod Skårup-hallen, hvor der venter øksekast og en madpakke.

68 km på syv timer

Den sjette post ligger i Halling skov, og når den opgave er løst foregår resten af løbet langs kysten indtil et par kilometer nord for Åbyskov, hvor ruten skærer ind i landet mod målområdet på Idrætsskolernes campus i Oure. De bedste hold vil bruge omkring syv timer på at komme de 68 kilometer og otte poster rundt.