79-årig kvinde udsat for tricktyveri i sit hjem

En ældre kvinde blev fredag formiddag udsat for tyveri i sit hjem i Odense. Kvinden var hjemme, mens tyven løb med penge og papirer.

Klokken var omkring 11.30, da en mand i 40'erne kom forbi den 79-åriges bolig i Tjørnehaven i Odense og bad om at låne hendes telefon.

Den 79-årige opfattede det ikke som mistænksomt, fordi hun mener at have snakket med ham på vejen før, fortæller offerets datter, Susan Kristensen.

- Han er gået igennem køkkenet og ind i bryggerset, hvor hendes taske har stået. Så sagde han, at han lige skulle låse sin cykel, og så forsvandt han, siger hun.

Bagefter gik dog op for den 79-årige, at manden havde haft hænderne i hendes taske. 1000 kroner er stjålet, og papirer og kort er væk.

- Hun er blevet rigtig forskrækket og sidder og græder ind i mellem, fortæller Susan Kristensen, som efterfølgende fandt ud af, at hendes mor langt fra er den eneste, der er blevet udsat for tyveri i området.

- Jeg talte med en nabo, som fortalte, at hun havde været udsat for det fem gange. Og når det er så varmt, så kan de jo ikke få luft, hvis de ikke har vinduer og døre åbne, siger hun.

Episoden er nu anmeldt til politiet, som har fået et signalement af tyven.

- Hun synes selvfølgelig, at det er ulækkert at have haft en fremmed i sit hjem. Og så tænker hun også over, hvad der kunne være sket. Det kunne jo sagtens være gået meget værre, siger Susan Kristensen.

Signalement af tyven

  • En mand i 40'erne.
  • Kørte på en blå damecykel.
  • Havde en blå t-shirt på og bar en blå taske.
  • Havde en tattovering på sin højre underarm.
  • Bar solbriller i håret.

Oversigt

    Oversigt