7.B på Lillebæltskolen vinder 10.000 kroner i 'Tal ordentligt'-konkurrence

På Lillebæltskolen i Middelfart har eleverne i 7.B tirsdag vundet 10.000 kroner i en landsdækkende konkurrence arrangeret af mobilselskabet Call Me.

For 7.B på Lillebæltskolen var tirsdag ikke som alle andre tirsdage, når man går i syvende klasse.

Sidst på formiddagen blev klassen overrasket af Lillebæltskolens skoleleder, Morten Bonde, og Call Me´s udsendte, Randolf Carlos Aabye. 

De to kunne fortælle klassen, at de havde vundet Call Me's landsdækkende konkurrence Tal ordentligt med deres film "Grin af dig selv". 

Filmens budskab er, at man skal kunne grine af sig selv. Det budskab slog rent ind ved dommerne, og tirsdag fik 7.B overrakt førstepræmien på 10.000 kroner. 

- I klassen har vi det sådan, at man skal kunne grine af sig selv og lave sjov med sig selv, uden det altid skal være så alvorligt. Så det budskab ville vi godt have ud, siger Laura Bæk Hansted Olsen, der er elev i 7.B på Lillebæltskolen.

Netop selvironien har spillet en stor rolle i beslutningen, der gjorde 7.B til vindere i Tal ordentligt-konkurrencen, fortæller Randolf Carlos Aabye fra Call Me.

- Jeg bruger selv humor og selvironi i min undervisning, og så laver de sørme en film omkring selvironi og det med at grine af sig selv. Det synes jeg bare er helt fantastisk, siger han til TV 2/FYN.

Tal ordentligt

Call Me's kampagne skal få danskerne til at tale ordentlig til hinanden. Men det er altså noget, som børnene i vinderklassen allerede godt kan, mener 7.B's lærer, Rikke Mouritsen.

- Jeg ved ikke, om klassen som sådan har lært at opføre sig bedre, for det er en klasse, som har det rigtig godt sammen og som er ordentlige ved hinanden. Men derfor skal man jo stadigvæk arbejde med den slags. Så jeg tænker, at det de har fået ud af det, det er at blive endnu mere bevidste om, hvorfor de har det godt sammen, siger Rikke Mouritsen.

Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

 

Oversigt

    Oversigt