I det fynske folks tjeneste

8-årige Ella sang duet med Wafande

Det var en god festivalåbning for publikum, da reggae-sangeren Wafande som den første stod på den store scene på årets Langelandsfestival, men særligt én fik sig en stor oplevelse.

Ella Tita fik sig en stor oplevelse, da hun sang med Wafande på scenen på Langelandsfestival. Foto: Sofie Dambæk Rasmussen

03:27

1 af 2

Til nærmest skyfri himmel og med et stort fremmøde foran den store scene på årets Langelandsfestival, gik Wafande klokken 13.30 på som den allerførste til mere end en times koncert.

Publikum krævede lidt opvarmning for at være med på den festlige musikers danse-egnede musik, men halvvejs inde i koncerten var der god stemning og fællessang blandt de fremmødte. Men især da Wafande med to sange igen pludselig stoppede musikken midt i en sang og hev en 8-årig pige på scenen, var det til meget stor begejstring for publikum.

Den 8-årige pige, som hedder Ella Tita, holdt sig ikke tilbage. Hun benyttede sig gladeligt af minutterne på scenen og sang højt med på hittet 'Se mig i dag'. Wafande hjalp imponeret til, og publikum kvitterede med hop, hujen og klap.

 

00:08 Luk video

 

Efter sangen fangede TV 2/Fyn den 8-årige pige og Wafande, som begge havde haft en stor oplevelse.

- Jeg har engang selv prøvet at komme med op på scenen, da jeg var barn, og det var en stor oplevelse, så det synes jeg også børnene skal opleve nu, fortæller Wafande.

Og Ella Tita, der har været fan af Wafande længe, fik sig da også en stor oplevelse.

- Jeg var lidt nervøs, men det var sjovt. Det er jo ikke så tit, man får lov til den slags, så jeg meget fan nu.

Det var ikke kun Ella, der fik sig en stor oplevelse i forbindelse med Wafande-koncerten. Da sidste sang var sunget, hev sangeren mere end 50 børn med om backstage, så de kunne få taget en selfie med ham. 

 

Wafande tog en masse selfies efter sin koncert med de mange børn, der var mødt op for at høre ham.  Foto: Sofie Dambæk Rasmussen

 

Du kan følge TV 2/Fyn på Instagram, hvor vi vil dele billeder fra Langelandsfestival: