Vold: 9. klasser uddelte knytnæveslag i Eventyrhaven

Måske var det en dårlig cocktail mellem for meget sol og for meget alkohol, som gav sig udtryk i flere voldshandlinger i Eventyrhaven i Odense.

Vejret var perfekt og humøret højt, da de fynske 9. klasser traditionen tro samledes i Eventyrhaven i Odense for, at fejre sidste skoledag inden eksamens-læsningen.

Men det var måske netop på grund af den høje sol, at Fyns Politi seks gange i løbet af fem timer måtte af sted til voldsepisoder.

Fire af gangene var et par ungersvende røget i nærkamp, og den ene havde fået en på hovedet.

- Det er mere end vi plejer, at ha' på denne dag, siger vagtchef, Lars Thede, Fyns Politi.

- Det er nok en følge af det gode vejr og lidt for meget øl - eller hvad de nu har fået at drikke, siger han.

Politiet rykkede ud til følgende episoder:

  • Klokken 15.13: 20-30 personer omringer en person. Det er lidt uvidst, hvad der er op og ned på historien, men der blev ringet efter politiet.
  • Klokken 16.09: En person oplyser, at han har været udsat for vold. Han er blevet slået i hovedet med knyttet næve og flygter fra stedet uden sine ting. Voldsmandens identitet er kendt.
  • Klokken 17.52: En 18-årig mand fra Kerteminde-kanten bliver slået i hovedet og flækker underlæben.
  • Klokken 18.17: En ung mand får en på lampen, som Lars Thede udtrykker det. Der er ikke mere om sagen.
  • Klokken 19.17: En 16-årig dreng får en på hovedet. 
  • Klokken 20.35: På Klosterbakken ved Eventyrhaven kommer en pige og en dreng op at toppes. Pigen ringer til politiet og fortæller, at hun er blevet slået. Da politiet kommer frem til stedet giver pigen sig ikke til kende, men ringer igen. Denne bliver hun bedt om at møde op på politistationen, men hun dukker aldrig op. Hun har formentlig været påvirket, siger vagthavende Hans Frederiksen til TV2 /Fyn lørdag morgen.

Oversigt

    Oversigt