90-årig gør livet lettere for dagplejere i Kerteminde

Dagplejerne i Kerteminde fik torsdag foræret 10 eldrevne barnevogne. Den glade giver er en 90-årig mand som gerne vil hjælpe dagplejerne, så de ikke bliver nedslidte af at køre med barnevogne.

Eventyrlig handling

Hvis de kan i Odense, kan vi også i Kerteminde, tænkte 90-årige Mads Højer. Og har kommunen ikke råd, så har jeg.
Det resulterede i at han hævede 150.000 kroner i banken til de el-barnevogne, som torsdag formiddag blev overrakt til dagplejen.

-At du kan finde på sådan en god tanke som at komme og donere 10 barnevogne til vores dagpleje, det er helt eventyrligt, sagde borgmester i Kerteminde, Else Møller (K).

Overvældende opmærksomhed

Hovedpersonen selv er overvældet over alt opmærksomheden.

- Jeg tænker på de små børn og dagplejemødrene. De gør et stort arbejde og hvis vi ikke havde dagplejemødrene så gik det hele jo i stå siger Mads Højer.

Dagplejemødrene i Kerteminde var glade. De håber nu at kommunen vil hjælpe med flere barnevogne.

- Det betyder meget mindre slid. Vi skal skubbe meget op og ned ad bakke og nu kan vi bare gå ved siden af vognen siger tillidsmanden for dagplejemødrene i Kerteminde, Conni Rasmussen. 

Baggrunden for gaven er TV 2/Fyns omtale for et halvt år siden. Her fortalte fynske dagplejere i Odense at de blev nedslidt af at bakse med blandt andet tunge barnevogne. Omtalen førte til at Odense Kommune indkøbte eldrevne barnevogne til dagplejerne.

Oversigt

    Oversigt