I det fynske folks tjeneste

900 til aspargesfrokost på Flakhaven

18 fynske restauranter, otte fynske bryggerier og tre fynske aspargesavlere er gået sammen om at arrangere en særlig fynsk aspargesfrokost for 900 gæster midt på Flakhaven i Odense.

1 af 4

Den unikke frokost løber af stablen lørdag den 15. maj. Prisen for at deltage i frokosten bliver på bare 75 kroner. For den pris får gæsterne en udsøgt smagsoplevelse og et stort glas øl fra et mikrobryggeri.

- På Fyn dyrker vi en perfekt asparges, vi har nogle exceptionelt dygtige kokke og en stærk koncentration af mikrobryggerier, og vi vil gerne vise, hvad Fyn kan præstere. Ved den Fynske Aspargesfrokost samler vi alle ingredienserne til en koncentreret smagsoplevelse, siger initiativtager Klavs Styrbæk fra restaurant Kvægtorvet.

De deltagerne restauranter har helt frit spil til at kreere deres egen aspargesret ud fra de friske råvarer.

- Vi har samlet 18 af de største, gastronomiske personligheder på Fyn, og menuen kan spænde fra molekylært køkken til sushi eller det dansk?este smørrebrød, siger Klavs Styrbæk.

Frokosten vil uanset vejret blive indtaget på Flakhaven. Der vil blive to frokoster med hver 450 gæster. Billetter til den udsøgte frokost kan købes hos de deltagelse restauranter eller avlere, på Odense Rådhus og hos Visit Fyn.

Arrangementet bliver støttet af Udvikling Odense og projektet Fynske Fødevarer.