AaB-OB aflyses på grund af snestormen

Søndagens snevejr har tvunget AaB til at aflyse superligakampen mod OB på grund af tung sne på banen.

Som følge af snestormen udsættes søndagens planlagte superligakamp mellem AaB og OB på Nordjyske Arena til efter nytår.

Sådan lyder det fra en ærgerlig AaB-direktør, Lynge Jakobsen.

- Vi har lige været nødt til at aflyse den. Jeg har netop været på stadion og kigge på situationen sammen med kommunens folk, og vi har lige besluttet, at vi ikke kan spille derude.

- Der ligger så meget sne på banen, og det sner fortsat markant.

Beslutningen er truffet sammen med dommer Henning Jensen, Dansk Boldspil-Union, OB, Aalborg Kommune og AaB.

Ud over de 15 centimeter sne på banen har man også tænkt på de dårligere parkeringsforhold og de trafikale forhold, da man i øjeblikket fraråder unødvendig kørsel.

Det er ikke første gang denne vinter, at vejret giver udfordringer på AaB's bane.

- Vi ville gerne have spillet. Det viste vi også sidste søndag, hvor vi knoklede - og der står vi også med en bane til sidst, som ikke er helt tilfredsstillende at spille på, selvom vi havde ryddet og ryddet. Og det var en brøkdel af det sne, som er kommet nu.

Og selvom man har haft et stort beredskab forberedt på sneen, gør det kraftige snefald og den hårde vind det umuligt at holde banen spilbar, vurderer Lynge Jakobsen.

- Vi havde tilsagt en masse mennesker, så det er ikke fordi, at vi ikke var forberedte på sne. Men mængden og tungt sne, det kan vi ikke fjerne.

Ifølge Lynge Jakobsen vil kampen blive rykket til foråret i det nye år, men han kender endnu ikke det præcise tidspunkt. Men havde man en billet til dagens kamp, kan den bruges til den nye kamp.

AaB ligger i øjeblikket nummere tre i superligaen lige foran OB, der er nummer fire. Aflysningen betyder imidlertid, at AGF kan gå forbi begge hold og overvintre på ligaens tredjeplads. Det sker, hvis århusianerne besejrer Silkeborg med mindst to mål i mandagskampen.

Oversigt

    Oversigt