AaB vandt over OB efter straffespark

Der skulle straffesparkkonkurrence til, før AaB kunne trække sig sejrrigt ud af pokalturneringens kvartfinale mod OB.

AaB spillede sig søndag eftermiddag videre til semifinalen i landspokalturneringen i fodbold, da nordjyderne hjemme på Aalborg Stadion ekspederede SAS-ligakollegerne fra OB ud af kvartfinalen. Men det holdt hårdt, for der skulle straffesparkkonkurrence til at afgøre duellen, efter den ordinære kamp var sluttet 2-2. Her var AaB bedst og endte med at vinde med 9-8.

AaB var i en gunstig position flere gang i kampen, men OB ville ikke lægge sig ned uden kamp. Forsvarstalentet Michael Jakobsen bragte hjemmeholdet foran lige inden pausen, men OB fik udlignet ved Søren Berg efter 74 minutter. AaB kom igen foran, da Jakobsens kollega fra U21-landsholdet Jeppe Curth gjorde til det 2-1, men OB's brasilianske angriber Junior udlignede i overtiden.

Efter en overtid uden mål, blev straffesparkkonkurrencen afgjort, da OB's Martin Borre brændte.