OFF: Åbningsshow udsolgt

Billetterne til Odense International Film Festival åbningsshow blev udsolgt på få timer.

Mandag den 29. august starter årets udgave af Odense International Film Festival. Allerede inden det hele er begyndt, kan festivalen melde om et udsolgt show.

Mandag klokken 10.00 blev billetterne til åbeningsshowet, KickOFF, sat til salg. Blot få timer efter var arrangementet udsolgt.

- Vi er meget overvældet over den store interesse og opbakning. Vi ved, at det forpligter, og vi er fuldstændig klar til at løfte ansvaret og levere det bedst tænkelige show, til det bedst tænkelige publikum, skriver Odense International Film Festival i en pressemeddelelse.

 Hvad publikum skal opleve til selve åbningsshowet, som de har købt billet til, ved de endnu ikke. Men det har ikke afholdt dem fra at købe billetter.

- Vi holder kortene meget tæt på kroppen omkring, hvad der vil ske til KickOFF, men lover, at vi lever op til vores motto: Expect the unexpected, skriver Odense International Film Festival i en pressemeddelelse.

OFF startede i 1975 og er Danmarks internationale kortfilmsfestival. I 2013 blev OFF anerkendt som Danmarks første Oscar-kvalificerende filmfestival og kunne sende vinderen af både Hovedkonkurrencen og Den Danske konkurrence videre til USA.

Fra sidste år har festivalen også kunne sende vinderen af Animationskonkurrencen videre til Oscar-komitéen.

Oversigt

    Oversigt