Åh nej, det er jul!

Fyn Live med Signe Ryge zoomer onsdag ind på jul med familien - og de udfordringer der også kan være forbundet med det.

Julen er hjerternes fest, og den skal helst tilbringes i familiens skød. For nogle er julen da også harmoni og glade familier, der hygger sig med hinanden i et ukompliceret og varmt nærvær.

Men for rigtigt mange andre byder julen på udfordringer. Det kan være for skilsmissefamilierne, der overvejer, om de skal holde to juleaftener for barnet. Det kan være problemer med et familiemedlem, der drikker for meget eller bare skaber dårlig stemning. Det kan være et voksent barn, der har det dårligt med sin familie og helst vil holde jul med vennerne. Eller det kan være en ellers glad kernefamilie, hvor de voksne har forskellige traditioner, som de ikke kan få til at mødes.

Listen over juleudfordringer er lang, og julen er lige om lidt. Derfor handler Fyn Live onsdag om, hvordan man kan tackle den kommende juletid, hvis alt ikke er ren bjældeklang og nissehygge.

Signe Ryge har samlet et panel bestående af Overlæge Henrik Ømark, sognepræst Lasse Rødsgaard Lauesen fra Paarup Sogn og journalist og forfatter Katrine Krebs, der har beskæftiget sig indgående med familierelationer i bogserien 'Familiefred'. 

Sammen vil panelet debattere en række juleudfordringer, som de er stødt på i deres personlige og professionelle liv.

Til programmet har vi brug for din hjælp. Hvad er din juleudfordring? Skriv til Signe Ryge på siry@tv2fyn.dk  Så kan dit spørgsmål blive taget op og diskuteret i panelet. Ganske anonymt, naturligvis.

Se med på TV 2/FYN kl. 18.20 og 18.50.

Oversigt

    Oversigt