Årslev: Betalingsautomat trukket op af jorden

Ukendte gerningsmænd har i løbet af natten forsøgt at stjæle to betalingsautomater - den ene gang lykkedes det.

Hele to gange har gerningsmænd natten til lørdag forsøgt at stjæle betalingsautomater. Den ene gang måtte de, trods to forsøg, opgive, men den anden gang lykkedes de med deres forehavende.

Gerningsmændene fik hevet betalingsautomaten ved Dagli' Brugsen på Overvejen i Årslev op af jorden, hvorefter de stak af med den.

- De har trukket automaten op af jorden ved hjælp af et køretøj. Men derudover ved vi desværre ikke ret meget, udover at det er sket i tidsrummet mellem kl. 21, fredag aften og kl. 07, lørdag morgen, siger vagtchef ved Fyns Politi, Thomas Bentsen.

Han opfordrer derfor borgere, der eventuelt har set eller hørt noget omkring Dagli' Brugsen i Årslev i løbet af natten, til at kontakte politiet på telefon 114.

Efterlyser grøn VW

I løbet af natten har Fyns Politi også modtaget hele to anmeldelser om forsøg på selvsamme manøvre, hvor gerningsmænd har forsøgt at trække en betalingsautomat ved OK-tanken i Korinth op af jorden. Dog uden held.

- Vi modtog den første anmeldelse kl. 04, hvor en medarbejder har fået en alarm, hvorefter han selv alarmerer politiet, siger Thomas Bentsen. 

Politiet modtog en stort set identisk anmeldelse kl. 06.51, hvor tre gerningsmænd i en grøn Volkswagen kassevogn - igen uden at lykkes - forsøger at trække automaten op.

Om det er de samme gerningsmænd, der står bag, kan Thomas Bentsen hverken af- eller bekræfte. 

- Men det ville være usandsynligt andet. Så ofte sker det heller ikke, siger Thomas Bentsen, der også fortæller, at han er mere usikker på rækkefølgen af de tre forsøgte tyverier, end på om det er de samme gerningsmænd, der står bag.

Oversigt

    Oversigt