Abdellaoue trives godt i Odense

Mustafa Abdellaoue er den mest målfarlige OB-spiller, men nordmanden ved ikke, hvor han spiller næste sæson.

Mustafa Abdellaoue scorede begge mål for OB, da de stribede fynboer søndag eftermiddag spillede 2-2 mod Viborg på udebane.

Nordmanden er udlejet til OB fra FC København, og han skal efter planen vende tilbage til hovedstaden til sommer.

Abdellaoue har imidlertid bevist, at han er den farligste OB-angriber i øjeblikket, og med ni sæsonmål topper han da også OB'ernes interne topscorerliste. Alligevel tør hovedpersonen ikke selv at spå om sin fremtid i Odense.

- Jeg ved ikke, hvad der skal ske til sommer. Jeg har jeg jo kontrakt med FCK, men jeg trives godt her i OB, og jeg har fået vist mig godt frem. Så vi må se, hvad der sker.

- Jeg har været i FCK i noget tid uden at få ret meget spilletid, og for at få gang i min karriere er det på tide at forsøge med noget nyt. Jeg tager min karriere ganske seriøst, og hvis jeg kan se, at jeg ikke får spilletid, så vil jeg gøre alt for at prøve noget andet, siger Mustafa Abdellaoue.

Det kan virke oplagt, at den norske angriber i næste sæson får kontrakt med OB og skal tørne ud for fynboerne på permanent basis. Men så enkelt er det ikke ifølge OB's cheftræner, Troels Bech.

- Det er noget, vi først skal drøfte internt og med FCK. Planen lige nu er, at han skal tilbage til København, siger Troels Bech, der samtidig roser Abdellaoue:

- I bund og grund tror jeg bare, han er helt vild med at lave mål. Og det har han heldigvis gjort ofte for os på det sidste. Han er en god dybdeløber og en fortrinlig afslutter.

I næste runde venter FC Midtjylland på udebane for Troels Bech og resten af OB-staben.

Oversigt

    Oversigt