Absalonsen erstatter skadet Grønkjær

Jesper Grønkjær bliver på grund af en knæskade ikke klar til VM-kvalifikationskampene mod Sverige og Ungarn. Han erstattes af Johan Absalonsen fra OB.

Det bliver OB's Johan Absalonsen, som erstatter FC Københavns Jesper Grønkjær, der har forladt landsholdslejren forud for de kommende VM-kvalifikationskampe mod Sverige og Ungarn.

Dermed har fodboldlandstræner Morten Olsen valgt at erstatte en kantspiller med en anden inden de to vitale kampe, som afgør Danmarks VM-skæbne.

Grønkjær har forladt landsholdet på grund af en overbelastning i knæet, og det er landstræneren ked af.

- Det er selvfølgelig en rigtig skidt situation for os, når vi tænker på vigtigheden af de kommende kampe. Jesper har erfaringen og kvaliteten, som kan være afgørende for vores muligheder i disse kampe. Men omvendt kræver det, at han er fit, og det føler han ikke, at han er i øjeblikket, forklarer landstræner Morten Olsen.

Også Grønkjær er skuffet.

- Det har ikke været nogen nem erkendelse, men jeg kunne simpelthen ikke udføre de ting på træningsbanen, som jeg gerne ville. Jeg ville allerhelst kunne være med i kampene mod Sverige og Ungarn, men det nytter ikke, hvis det ikke kan være for fuld kraft, forklarer Jesper Grønkjær, som ikke bestod onsdagens test på træningsbanen.

Danmark møder på lørdag Sverige, mens det gælder Ungarn på onsdag i næste uge. Begge kampe spilles i Parken.

Oversigt

    Oversigt