I det fynske folks tjeneste

Absalonsen: Guldet er væk

Johan Absalonsen mener OB mistede guldchance lørdag

Med en sejr over AaB ville guldet have været inden for OB's rækkevidde. Nu er muligheden så godt som væk, vurderer fynboernes unge angriber Johan Absalonsen.

Spillerne fra OB fokuserede inden lørdagens første opgør efter vinterpausen på, at de ikke måtte tabe til topholdet AaB. I så fald ville guldet være væk. Men selv om holdet undgik et nederlag, så lykkes missionen ikke. I hvert fald ikke hvis man skal tro angriber Johan Absalonsen.

- Vi skulle have vundet for at tro på det. Det er stadig muligt at nå guldet, men det ser rigtigt skidt ud efter i dag, siger Johan Absalonsen.

Den unge angriber havde lørdag fået ny angrebmakker, idet den tidligere Randersspiller Djiby Fall startede inde efter sit mislykkede eventyr til de Forenede Emiratiske Emirater. Og den sengalesiske angriber fik rosende ord med på vejen fra sin kollega, selv om makkerparret ikke skabte meget.

- Af de angribere, jeg har spillet sammen med, er Djiby Fall den, der har fået raget klart flest bolde til sig. Og så bliver mit job bare at løbe i position, siger Johan Absalonsen.

Politiet anholdt 16 personer i forbindelse med kampen for gadeuorden og værtshusslagsmål.

Ved du noget? Så send os et tip

Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.