Absalonsen parat til afsked med OB

OB's første målscorer mod FC Nordsjælland, Johan Absalonsen, melder sig klar til en kontrakt i udlandet til vinter.

Johan Absalonsen er parat til at skifte væk fra OB, når kontrakten med fynboerne udløber ved årsskiftet.

Håbet for den hurtige højrekant, der var tæt på at blive solgt til udlandet for et år siden, er endnu en gang at komme væk fra Superligaen

- Jeg ved ikke, om jeg er bedre nu end for et år siden, men jeg er mere moden. Jeg er klar, beretter Absalonsen, der mandag åbnede scoringen, da OB slog FC Nordsjælland med 4-1 på Farum Park.

- Jeg vil gerne til udlandet, og det har jeg aldrig lagt skjul på.

- Jeg vil vælge en klub, hvor der er store chancer for at komme til at spille. Men omvendt, hvis der kommer et tilbud fra en storklub, så er det svært at sige nej. Så vil jeg tage udfordringen op, fortæller Absalonsen.

- Jeg kan jo alligevel ikke gardere mig mod en plads på bænken. Det kan jeg ikke få skrevet ind i en kontrakt, siger kantspilleren, der har været plaget af en skade i baglåret i store dele af efteråret, hvor OB har været i krise.

- Jeg er fysisk ved at være ovenpå. Jeg kan stadig mærke lidt, men det er ikke i fare for at sprænge op, fortæller Absalonsen, der for et år siden lignede en kandidat til det landshold, der skulle til VM i Sydafrika.

Det blev dog forpurret af et skidt forår. Mod FC Nordsjælland lignede han atter den spiller, der gjorde det så godt for et år siden.

Oversigt

    Oversigt