Absalonsen sænkede AaB

OB meldte sig søndag for alvor ind i topkampen i SAS Ligaen, da fynboerne med Johan Absalonsen i en hovedrolle vandt 3-2 ude over AaB.

Én mand gjorde forskellen på Aalborg Stadion, da OB søndag slog AaB med 3-2. Fynboernes 22-årige angriber Johan Absalonsen kronede med to flotte scoringer en sublim indsats.

Både AaB og OB havde 90 minutter i benene fra torsdagens opgaver i UEFA Cuppen, men det var ikke til at se, for de to hold gav hinanden en tæt dyst med forbilledelig fight og fornemme detaljer. Ikke mindst AaB's sydafrikanske troldmand, Siyabonga Nomvethe, fik med sine driblekunster gentagne gange de 6.186 tilskuere op af sæderne.

Hjemmeholdet skabte flest chancer, men med Johan Absalonsen i angrebet rådede fynboerne over en skarphed, som AaB ikke var i nærheden af. Nordjyderne fik ellers en drømmestart og bragte sig foran 1-0 på straffespark efter kun tre minutters spil. Men AaB-forsvaret havde store problemer med Johan Absalonsen, der allerede inden pauseteen bragte fynboerne foran med sine to mål.