AC Horsens ville ikke holde direktørskifte hemmeligt

AC Horsens' administrerende direktør er klar til at vikariere som sportsdirektør, når Jesper Hansen stopper.

Timingen virkede umiddelbart uheldig, da den nedrykningstruede fodboldklub AC Horsens i formiddag offentliggjorde, at klubben fra den 1. juni skal finde en ny sportsdirektør.

Den mangeårige Horsens-mand Jesper Hansens skifte til et tilsvarende job hos OB kom i første omgang som et mindre chok for Superliga-klubbens administrerende direktør, Henrik Ravn, som fik beskeden tirsdag af sin sportsdirektør.

Henrik Ravn var dog ikke i tvivl om, at det var bedst at få meldt nyheden ud i en fart, selvom AC Horsens lige nu er i en drabelig bundkamp med Brøndby og Silkeborg om at undgå nedrykning fra Superligaen.

- Vi ønskede ikke at holde det hemmeligt frem til den 20. maj, alene af den årsag at vi er en børsnoteret virksomhed, siger han med reference til datoen for sidste runde i Superligaen.

- Det er en essentiel udmelding om en essentiel person i en børsnoteret virksomhed, så jeg var ikke et sekund i tvivl om, at vi skulle melde det ud, siger Henrik Ravn.

Han mener, at AC Horsens og klubbens spillerne er klar til at håndtere situationen, selvom alle i klubben bruger mange kræfter på kampen mod nedrykning.

- I den situation, vi er i, er der ikke noget, der hedder god timing. Det er bare dårlig timing. Det meddelte vi også spillertruppen i dag.

- Vi ved, at der vil komme en del presse på, og det tackler vi i de næste par dage. Og så er der fuld fokus både fra Jesper Hansen og vores side på at sikre overlevelse i Superligaen.

- Det er Jesper fuldstændig dedikeret til. Han vil efterlade AC Horsens i Superligaen, og det har vi stor tiltro til, at han kan, siger Henrik Ravn.

Eftersom den administrerende direktør kun har kendt til nyheden om Jesper Hansens skifte i cirka et døgn, er klubben endnu ikke langt fremme i processen med at finde en ny sportsdirektør.

Hvis det ikke lykkes inden den 1. juni, vil Henrik Ravn selv træde til som sportsdirektør i en periode.

- Vi har is i maven. Skulle vi komme efter den 1. juni, hvilket der er stor sandsynlighed for, så overtager jeg den rolle på den korte bane, siger han.

AC Horsens er næstsidst i Superligaen med 28 point, hvilket er samme pointantal som Brøndby og Silkeborg.

Der resterer fem spillerunder.

Oversigt

    Oversigt