Ægtepar på gåtur blev beskudt

Et ægtepar, der tirsdag aften var ude for at gå aftentur på Eddavej, blev uden varsel pludselig beskudt fra en forbipasserende bil.

Det skriver Fyens Stiftstidende.

Skuddet faldt ved 21-tiden, men først dagen efter anmeldte parret skyderiet til politiet, fordi det i første omgang mest virkede som en drengestreg.
- Da de kommer gående ad vejen, hører manden pludselig to smæld fra det, han mener er en softgun, og umiddelbart efter kører en sort VW Golf forbi dem, fortæller Leif Sigvardt fra lokalpolitiet i Odense.

Da parret kom hjem, kunne de konstatere, at kvinden var blevet ramt af det ene skud og havde et rødt mærke på ryggen. Gerningsmændene forsvandt i bilen i retning af Møllemarksvej, og desværre nåede parret ikke at notere nummerpladen.

En softgun er egentlig et legetøjsvåben der kan skyde med små plastikkugler. Den er som sådan ikke farlig, men kan ødelægge et øje, hvis kuglen rammer uheldigt.

Set i lyset af den senere tids skudepisoder, hvor bilister er blevet beskudt med salonrifler i Odense og på Nordfyn, vil politiet dog gerne høre fra folk, der kan have set de to mænd i bilen.

Oversigt

    Oversigt