Ældre får royale kager til barnedåb

1500 ældre i Odense får særlig chokoladekage til kaffen, når de skal se kongelig barnedåb i fjernsynet.

Den kongelige tvillingdåb torsdag eftermiddag bliver fulgt over hele landet. Og i Odense bliver det ligefrem med royal kage til fjernsynskaffen.

Kommunens madservice har sammen med Odense Chokoladehus kreeret en særlig tvillingkage, som 1500 af byens ældre får til eftermiddagskaffen.

Tvillingkagen består af to kager i tre lag:

En chokoladebund bagt af blandt andet 70 procent schweizisk chokolade. Derpå en chokolademousse også af 70 procent schweizisk chokolade. På toppen af den ene kage et lag sød hindbærmousse, mens den anden kage har en frisk limemousse på toppen.

- Chokolade er min verden, og jeg indrømmer, at jeg har en sød tand. Så da jeg blev kontaktet af Odense Madservice i forbindelse med udvikling af en kage til den kongelige tvillingdåb, var jeg ikke i tvivl, siger Thormar Thorbergsson, Odense Chokoladehus.

Kagen skal nok være med til at give den kongelige dåb ved tv-skærmene et ekstra pift, mener Karen Nymann, funktionschef i Madservice i Odense Kommune.

- Mange af vores kunder følger med i de kongelige begivenheder, derfor er den royale tvillingdåb på torsdag en oplagt anledning til at gøre noget særligt og samtidig vise, hvordan det offentlige og private kan arbejde sammen, fortæller Karen Nymann.

Oversigt

    Oversigt