Ærgerlig Kent Nielsen efter 2-3: Vores egen skyld

Cheftræner Kent Nielsen mente efter nederlaget til Esbjerg, at OB skulle have haft point med fra kampen.

OB led mandag aften sæsonens første nederlag i Alka Superligaen, da det på udebane i Esbjerg blev til et 2-3-nederlag i en kamp, hvor fynboerne var foran og havde mulighederne for at tage point med hjem i bussen.
Cheftræner Kent Nielsen efterlyste efter opgøret skarphed og koncentration fra sit mandskab i begge ender af banen.

 

 

 - Vi er forbandede over, at vi tabte kampen, for overordnet stod jeg med følelsen af, at vi skulle kvaje os, hvis vi skulle tabe. Det var lidt vores egen skyld, at det gik, som det gjorde. Vi havde ikke tålmodigheden til at sætte noget ordentligt sammen og dermed vinde kampen. Vi spillede ikke nogen brandkamp, men vi var i kontrol, og vi burde ikke tabe. Vi havde taget brodden af deres omstillinger og blev aldrig rigtig fanget af dem. Derfor står vi nu og er irriterede, siger han.

OB har efter sæsonens seks første kampe hentet syv point, og det er ifølge Kent Nielsen ikke tilfredsstillende.

- Vi havde selvfølgelig håbet på lidt flere point efter de første seks kampe. Det kan man ikke komme udenom. I forhold til vores målsætning om at slutte blandt de første seks hold, så kan man selvfølgelig anskue det sådan, at vi ikke er langt fra trods alt. Når det er sagt, så kan vi kun takke os selv for, at vi ikke har flere point, når vi som i dag ikke formår at vinde eller i det mindste få point, siger den 54-årige OB-cheftræner.

OB får i næste runde besøg af AC Horsens.

Oversigt

    Oversigt