Så glade var OB-spillerne: Savnet sejr i lang tid

To drømmemål fra den fynske svensker sendte Randers FC hjem med en syngende lussing. To mål der kommer efter en start i OB, der har været hård.

Mål er medicin mod det meste, især mod kritik. For efter et efterår langt under niveau sendte OB ikke bare Randers FC til tælling men også sig selv væk fra sidstepladsen i Superligaen. Og med præstationen indikerede holdet også, at det kan spille med de gode hold i ligaen, når man rammer niveau. Med to mål i international klasse sendte Rasmus Jönsson OB på sikker sejrskurs. Og det var da også en glad svensker, der efter kampen gjorde status.

- Først og fremmest er det en dejlig start med tre point og at få lavet nogle mål. For mig selv er det også fantastisk at starte med et par scoringer.
Det første mål er efter et hjørnespark. Jeg får dee på egen halvdel, og det er en to mod to situation. Jeg tænker,at jeg vil spille AK, men så stopper deres forsvarer op, og så går jeg selv på den istedet. På det andet mål får jeg en bold, og trækker ind i banen og finder så det lange hjørne, og så var det dejligt at se, den gik ind. Jeg er ikke den spiller, der sparker hårdt, jeg forsøger at udnytte andre kvaliteter istedet, og den sad jo heldigvis rigtig godt.
Vi har måske manglet lidt selvtillid i de afgørende sitautioner, så det var fedt at starte så godt ud i dag, og forhåbentlig kan vi bygge videre på det - allerede lørdag i Horsens, lyder det fra Rasmus Jönsson til ob.dk.

I første halvleg gjorde Joan Simun Edmundsson det til 1-0 på et mål, der havde mindst lige så høj klasse som svenskeren. Faktisk må det være tre mål, der meget vel kunne kandidere til titlen som årets mål på Odense Stadion.

- Jeg prøver at komme fri fra Marxen, og det lykkes for mig. Jeg overvejer lidt, om jeg skal tage frisparket, men jeg vælger så at køre videre. Kent har i opstarten sagt til mig, at jeg skal sparke mere på mål, så jeg forsøgte at sparke. Jeg ramte den så lige i røven, og så gik den jo ind, og det er mega dejligt, lyder det fra færingen til ob.dk.

Profit for hårdt arbejde

På træningsbanen har OB-spillerne kunne se de gode præstationer længe, men på kampbanen er resultaterne udeblevet. Netop derfor var det ekstra forløsende at se, at det var holdet offensive kræfter der sprudlede.

- Det er det, vi har set på træningsbanerne i et par måneder. Et par angribere der sparker boldene ind på gode solopræstationer og en kollektiv der forsvarede. Vi er rigtig gode på vores omstillinger, og vores første og andet mål scores på gode tidspunkter. Randers kom stærkt ud, og vores mål satte sig på Randers. Jeg synes, at vi spiller så god fodbold i dag, at 3-0 er fortjent.
Det er noget af det, vi har sukket efter, og det er sindssygt fedt for os, at vores offensivspillere scorer i dag, og vi kan krybe os lidt tættere på de pladser der er lige foran os i tabellen, lyder det fra Jeppe Tverskov til ob.dk.

OB har mulighed for at kravle højere op i Superligaen, hvis de på lørdag vinder kampen på udebane mod AC Horsens.

 

Oversigt

    Oversigt