Ærøs vindmøllemodstandere er skuffede

\"Aktionsgruppen mod kæmpemøller\" er skuffet over, at Miljø- og energiministeriet torsdag vendte på en tallerken og alligevel vil tillade tre 100 meter høje vindmøller på Ærø. \"Én mølle over 80 meter er én mølle for meget\", siger Susanne Bramstrup fra aktionsgruppen.

-

\"Aktionsgruppen mod kæmpemøller\" er skuffet over, at Miljø- og energiministeriet torsdag vendte på en tallerken og alligevel vil tillade tre 100 meter høje vindmøller på Ærø.


\"Én mølle over 80 meter er én mølle for meget\", siger Susanne Bramstrup fra aktionsgruppen.


Protester uden effekt
Vindmøllemodstanderne har tidligere afleverede 1417 underskrifter i protest mod planerne om kæmpemøller på Ærø. Aktionsgruppen mener, at de høje møller skæmmer naturen og vil være til stor gene for de nærmeste naboer.


Efter et møde mellem Ærø-borgmestrene, Fyns Amt, Skov- og Naturstyrelsen og Miljø- og energiministeriet torsdag, vil der alligevel blive givet tilladelse til tre kæmpemøller ved Rise Mark.


Modstanderne har tabt pusten
\"Jeg tror ikke, at jeg har energi til at protestere yderligere. Vi må nok sige, at den demokratiske proces er kørt for denne gang\", siger Susanne Bramstrup.


Hun er enig i, at målet om, at Ærø kan være 100% selvforsynende på energiområdet, er et rigtigt mål. Det er midlerne aktionsgruppen er uenig i.


Mere debat ønskes
\"Jeg håber, at de nye kommunalbestyrelser vil åbne op for debat og dialog med ærøboerne, om hvordan den fremtidige energipolitik skal være\", siger Susanne Bramstrup.

Oversigt

    Oversigt