Afgjort: Landsbrugsvej forbliver lukket

Et snævert flertal i By- og Kulturudvalget i Odense Kommune har tirsdag stemt for en såkaldt "retlig lovliggørelse" af den ellers ulovlige vejlukning.

Selvom forvaltningen begik lovbrud, da Landbrugsvej i det sydvestlige Odense blev lukket, så bliver beslutningen ikke rullet tilbage.

Et snævert flertal af politikerne i By- og Kulturudvalget i Odense Kommune har nemlig tirsdag stemt for en såkaldt "retlig lovliggørelse" af den ellers ulovlige vejlukning.

- Vi fastholder det udgangspunkt der var udgangspunkt i 2011, hvor der beklageligvis ikke blev lavet en lokalplan samtidig med at beslutningen blev taget, og hvor der havde været en offentlighedsfase, siger rådmand Jane Jegind (V).

 

 

 Socialdemokraterne og Konservative har argumenteret for, at lovbruddet bør føre til en genåbning af Landbrugsvej.

- Vi mener, at man burde have fundet et kompromis, hvor man havde gjort vejen til en stillevej med bump, siger Anders W. Bertelsen (S) fra By- og Kulturudvalget.

Hos beboerne i området er der stor skuffelse over dagens beslutning, og de vil nu gå videre med sagen.

- Vi er meget skuffede, og vi vil seriøst overveje at påklage dagens afgørelse til Miljø- og Naturklagenævnet, lyder det fra formanden for Aktionsgruppen for genåbning af Landbrugsvej, Sven-Erik Peterson.

 

 

Oversigt

    Oversigt