Aflivning af vrissen hankamel rammer Zoo digitalt

Udlændinge er begyndt at give Odense Zoo etstjernede anmeldelser til skade for havens ratings.

Odense Zoo oplever en række negative reaktioner efter aflivningen og dissektionen af den gamle hankamel, ligesom det er sket ved tilsvarende sager gennem de seneste år. Det nye er, at Odense Zoo får en række etstjernede anmeldelser fra udlændinge, hvilket kan betyde, at den zoologiske have vil fremstå mindre attraktiv over for turister, der googler Odense Zoo på nettet.

- Efter kameldissektionen ser vi desværre, at der er rigtig mange udenlandske brugere, som ikke forstår baggrunden for, hvorfor vi udfører dissektioner og giver os dermed anmeldelser med en stjerne samt grove kommentarer, som trækker vores samlet ratings gevaldigt ned, skriver Odense Zoo blandt andet på Facebook.

Derfor kommer Odense Zoo nu med en opfordring til at støtte haven på de sociale medier. 

- Har du lyst til at give din mening til kende og støtte os i formidlingen om dyrene, må du meget gerne komme med netop din mening i form af en anmeldelse, lyder det videre.

Årsagen til aflivningen var, at den gamle kamel begyndte at udvise aggressiv adfærd over for de andre kameler samt de dyrepassere, der ellers skulle tage sig af den. Derudover havde den også nogle knuder på huden, hvilket kunne være tegn på sygdom.

- Vi får en masse enstjernede anmeldelser fra udlændinge, primært fra USA og England, men vi ved også, at der er mange danskere, der bakker os op, fortæller Zoos kommunikationschef Rikke Skovlund.

Oversigt

    Oversigt